Ayal Music and Events Circle logo

Joe Emanuel

Joe Emanuel is een Nederlands singer-songwriter, geboren in Zeist en van Molukse afkomst. Zijn muzikale helden zijn onder anderen Michael Jackson, Diana Ross, Stevie Wonder en Marvin Gay.

Meer dan tien jaar heeft Joe Emanuel in een black gospel groep gezongen en was hij actief als achtergrondzanger voor verschillende artiesten. Enkele namen met wie hij heeft samengewerkt: Nick & Simon, Giovanca, Michelle Davids en Wouter Hamel. Joe Emanuel is niet alleen werkzaam geweest als achtergrondzanger. Hij heeft de afgelopen jaren ook in diverse theaterproducties gestaan, zoals: Freedom (tribute to George Michael), Best of Broadway en de Giovanca Honours Diana Ross tour.

“Met mijn muziek wil ik de luisteraar inspireren, hoop geven en liefde tonen."
https://ayalmusicevents.com/sites/default/files/styles/thumbnail/public/2020-10/ayal-music-events-joe-emanuel-2.jpg?itok=KpLdNqfv

Door alle samenwerkingen en inspiratie die Joe heeft opgedaan, vond de zanger het tijd om zichzelf verder te ontwikkelen als soloartiest. Wie is hij als artiest en als persoon? Om daar antwoord op te krijgen, is Joe voor een half jaar verhuisd naar New York. Daar heeft hij de tijd genomen om nieuwe teksten te schrijven. 

“Met mijn muziek wil ik de luisteraar inspireren, hoop geven en liefde tonen. Mijn zelfgeschreven liedjes zijn een reflectie van mijn familie, vrienden en mijn dromen.”

Joe kan niet wachten om met zijn eigen band en backing vocals zijn muziek met het grote publiek te delen!

Joe Emanuel boeken?